Loftet dansecamp går tradisjon tro av stabelen onsdag til fredag siste uke i sommerferien.
I år faller dette på datoene 11. – 13. august. Vi gleder oss!

Dette er et tilbud for alle mellom 10 – 18 år. Nivået på campen er åpent, det vil si at det passer for nybegynnere så vel som litt mer øvede dansere. Danserne blir delt inn i to grupper; 10 – 12 år og 13 – 18 år.

På timeplanen disse tre dagene står det både hiphop, house, koreografi, miniworkshops i freestyleteknikk, fellesdans, «crewbattle», konkurranser, god mat og ikke minst masse sosialt og moro. Dansecampen avsluttes med en uhøytidelig fremvisning for familie og venner på parkeringsplassen utenfor Loftet.

PRAKTISK:

 • Hvordan melder man seg på?
  Det er superenkelt! Bare fyll ut påmeldingsskjema her, så får du i løpet av få dager en bekreftelse på om du/barnet ditt har fått plass. På grunn av korona har vi dessverre ikke like mange plasser som vi pleier, og vi anbefaler derfor å være tidlig ute.
 • Er det med eller uten overnatting?
  Grunnet Covid-19 og smittevernhensyn har vi valgt å ikke ha overnatting på huset i år heller, men vi har til gjengjeld fått inn ekstra mye dans på timeplanen, samt mye annet moro!
 • Hvilke tidspunkt er det?
  Onsdag 11. august fra kl. 11:30 – 19:30
  Torsdag 12. august fra kl. 10:00 – 19:00
  Fredag 13. august kl. 10:00 – 19:00
  Detaljert timeplan sendes ut til alle påmeldte når campen nærmer seg.
 • Hvem kan delta?
  I utgangspunktet er alle fra både nær og fjern hjertelig velkommen til å delta på Loftet dansecamp.
  Pga smittevernrestriksjoner iftm Covid-19 er det mulig vi må begrense den geografiske spredningen av deltakere, men dette vet vi ikke sikkert før campen nærmer seg. Vi krysser fingrene for at vi kan ønske alle som ønsker å delta velkommen!
 • Hvor mye koster det?
  1290,-. Dette inkluderer til sammen 11 timer aktiv danseundervisning, lunsj og middag hver dag, sunne snacks/mellommåltider, sosialt opplegg, og ikke minst en egen Loftet t-skjorte og annet Loftet-«merch».
 • Når og hvordan skal dansecampen betales?
  Dansecampen skal betales 1. august, og betalingen sker direkte til Loftets bankkonto. Ved påmelding etter 1. august betales campen fortløpende. Mer info kommer på e-post til alle som melder seg på.
  MERK! Ved avmelding etter 4. august må 50% av dansecampavgiften betales, med mindre legeerklæring fremvises.
 • Annet:
  Vi trenger frivillige hjelpere!
  Gjennomføring av dansecampen blir nøye planlagt for å holde oss innenfor gjeldende smittevernregler. I den forbindelse trenger vi også noen ekstra frivillige til blant annet matlaging, servering, rydding/vasking og ekstra hjelpere til fredagens fremvisning på parkeringsplassen.
  Vi DU være med og bidra til at danserne får en fin opplevelse? Send en melding til Juliane (se tlf.nr. nederst i innlegget).

Har du noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt, jeg svarer gjerne:)

Hilsen Juliane, tlf. 48219398.