Praktisk info

 

Parkering

Parkering finnes utenfor Loftets lokaler. Vis hensyn i “rushtrafikken” mellom klassene; det kan være lurt å benytte seg av ekstra parkeringsplasser nede på gamle Hundorp stasjon eller oppe ved Dale-Gudbrands gard. 

 

Personlige verdisaker

Personlige verdisaker som blir tatt med inn i huset er den enkelte besøkendes ansvar.

 

Betaling

All betaling skjer med kort, kontant eller vipps. Godkjent kvittering følger selvfølgelig med uansett. Kursavgiften for vårsemesteret 2021 skal betales innen 28. januar. Ved manglende betaling risikerer eleven å miste plassen sin på dansekurset. Les mer om priser og betaling her.

Personvern ift. bilder og media

I løpet av semesteret vil det bli tatt bilder og videosnutter av “livet på Loftet”. Dette kan bli brukt på “bildeveggen” vår i gangen på dansestudioet, og noe vil også bli delt på sosiale medier som for eksempel hjemmesiden, facebook, instragram og YouTube. Dersom du som danser eller forestatt ønsker å reservere deg mot slik bruk ta kontakt med oss her.

Salg av Loftet-artikler

I resepsjonen på Loftet selger vi forskjellige Loftet-artikler så langt lageret rekker:
– T-skjorter kr. 150,-

– Veske/handlenett kr 50,-
– Nøkkelbånd kr. 30,-

– Slapwrap-refleks kr 15,-

– Engangstatoveringer kr 5,-

-Klistremerker kr 5,-

Kafé

Salg av kaffe, te, kakao, og diverse «bite ti» som frukt, youghurt, smoothies, og havregrøt i kafeéen/resepsjonen på undervisningskveldene. Våren 2021 oppfordrer vi dessverre foreldre til å vente ute mens barna danser, men vi jobber med å få på plass en god «take-away»-løsning for de som venter utenfor.

Gratis internett

Passord finner du på tavla i resepsjonen:)