Praktisk info

 

Parkering

Parkering finnes utenfor Loftets lokaler. Vis hensyn i “rushtrafikken” mellom klassene; det kan være lurt å benytte seg av ekstra parkeringsplasser nede på gamle Hundorp stasjon eller oppe ved Dale-Gudbrands gard.
Av miljøhensyn oppfordrer vi også til samkjøring!

 

Personlige verdisaker

Personlige verdisaker som blir tatt med inn i huset er den enkelte besøkendes ansvar.

 

Betaling

Kursavgiften betales via faktura som Loftet sender ut på e-post til alle påmeldte i forkant av semesterstart. Kursavgiften for høstsemesteret skal betales 1. september. Ved manglende betaling risikerer eleven å miste plassen sin på dansekurset.
Les mer om priser og betaling her.

I resepsjonen/kafèen på Loftet tar vi både kort, kontant, og vipps.

Personvern ift. bilder og media

I løpet av semesteret vil det bli tatt bilder og videosnutter av “livet på Loftet”. Dette kan bli brukt på “bildeveggen” vår i gangen på dansestudioet, og noe vil også bli delt på sosiale medier som for eksempel hjemmesiden, facebook, instragram og YouTube. Dersom du som danser eller forestatt ønsker å reservere deg mot slik bruk ta kontakt med oss her.

Salg av Loftet-artikler

I resepsjonen på Loftet selger vi forskjellige Loftet-artikler så langt lageret rekker:

– T-skjorter kr. 150,-

-Veske/handlenett kr 50,-

– Nøkkelbånd kr. 30,-

– Slapwrap-refleks kr 15,-

– Engangstatoveringer kr 5,-

– Klistremerker kr 5,-

Kafé

Salg av kaffe, te, kakao, og diverse «bite ti» som frukt, youghurt, smoothies, og havregrøt i kafeéen/resepsjonen på undervisningskveldene. Høsten 2021: Vi kommer fortsatt til å oppfordrer foreldre til å vente ute mens barna danser, men de som vil inn og kjøpe seg litt «forfriskninger» anbefales å vente til danseklassene har startet siden det da er litt roligere i gangene. 

Gratis internett

Passord finner du på tavla i resepsjonen:)