Praktisk info

 

Covid-19: Viktig informasjon!

På Loftet tar vi smittevern på alvor.
 
Dette gjør vi:
– Benytter oss av flere inn- og utganger for å unngå unødvendig trafikk i gangene.
– Håndsprit tilgjengelig ved alle innganger, samt i dansesaler, venterom og resepsjon.
– Kortere danseklasser (fra 55 til 50 min) for å unngå at alle møtes i døra, og for å opprettholde god hygiene i dansesalene.
– Desinfiserer alle dørhåndtak, toalett og andre utsatte overflater med jevne mellomrom hver dag, også mellom hver klasse.
– Mindre antall elever per klasse (spesielt hos de eldste elevene), og god plass til å opprettholde trygg avstand til hverandre. 
– Vi oppfordrer de eldste elevene til å komme uten følge for å redusere antall personer på venterommene. 
– Vi oppfordrer både elever og foreldre/foresatte til å ikke oppholde seg på Loftet utenom dansetimen sin. Unntak: De som kommer rett etter skolen, de som tar flere klasser samme dag, og de som venter på søsken og/eller foreldre som danser.
– Ekstra venterom høsten 2020: I tillegg til resepsjonsområdet (begrenset med plasser) oppretter vi et ekstra venterom i Blackbox (den svarte dansesalen). Venterommene er forebeholdt foreldre/foresatte til de aller minste barna.
– Smittesporing: Vi registrerer navn og tlf.nr. til alle som kommer innom. Dette lagres i 10 dager før det slettes.
– Dersom eleven må holde seg hjemme i karantene filmer vi koreografiene slik at han/hun kan øve på egenhånd.

– Ved en evt «lockdown» går vi over til onlineklasser for alle gruppene. Vi krysser imidlertid fingrene for at dette ikke blir nødvendig.

Dette gjør du:
– Kom ferdig skiftet, og ha med innesko. Husk å gå på do, og fylle drikkeflaska før du kommer.
– Kom 5 minutter før klassen din starter, og vent med å gå inn til instruktøren henter deg. Vær rask ut igjen etter at klassen er ferdig.
– Vis hensyn og hold avstand til de rundt deg.

– Til slutt… Har du sykdomssymptomer? Hold deg hjemme!

Sammen begrenser vi sjansen for smitte❤️

Parkering

Parkering finnes utenfor Loftets lokaler. Vis hensyn i “rushtrafikken” mellom klassene; det kan være lurt å benytte seg av ekstra parkeringsplasser nede på gamle Hundorp stasjon eller oppe ved Dale-Gudbrands gard. 

 

Personlige verdisaker

Personlige verdisaker som blir tatt med inn i huset er den enkelte besøkendes ansvar.

 

Betaling

All betaling skjer med kort, kontant eller vipps. Godkjent kvittering følger selvfølgelig med uansett. Kursavgiften skal betales første kursuke. Ved manglende betaling risikerer eleven å miste plassen sin på dansekurset.

Personvern ift. bilder og media

I løpet av semesteret vil det bli tatt bilder og videosnutter av “livet på Loftet”. Dette kan bli brukt på “bildeveggen” vår i gangen på dansestudioet, og noe vil også bli delt på sosiale medier som for eksempel hjemmesiden, facebook, instragram og YouTube. Dersom du som danser eller forestatt ønsker å reservere deg mot slik bruk ta kontakt med oss her.

Loftet-artikler til

I resepsjonen på Loftet selger vi forskjellige Loftet-artikler så langt lageret rekker:
– T-skjorter kr. 150,-

– Veske/handlenett kr 50,-
– Nøkkelbånd kr. 30,-

– Slapwrap-refleks kr 15,-

– Engangstatoveringer kr 5,-

-Klistremerker kr 5,-

Kafé

Salg av kaffe, te, kakao, og diverse «bite ti» som frukt, youghurt, smoothies, og havregrøt i kafeéen/resepsjonen på undervisningskveldene.

Gratis internett

Spør for passord.