Vi er både glade og stolte over at vi har gjennomført fire hele semestre på en god og trygg måte på tross av flere utfordringer forbundet med Covid-19. Nå er vi klare for nytt semester igjen!
Selv om vi endelig begynner å se «lyset i enden av tunellen» hva gjelder korona så velger vi å videreføre alle våre tiltak også våren 2022. Vi følger alltid nøye med på gjeldende smittevernsregler til en hver tid, og tilpasser oss situasjonen.

Sammen begrenser vi sjansen for smitte ❤️

Dette gjør vi:

– Benytter oss av flere inn- og utganger for å unngå unødvendig trafikk i gangene.

– Håndsprit tilgjengelig ved alle innganger, samt i dansesaler, venterom og resepsjon.

– Kortere danseklasser (fra 55 til 50 min) for å unngå at alle møtes i døra, og for å opprettholde god hygiene i dansesalene.

– Desinfiserer alle dørhåndtak, toalett og andre utsatte overflater med jevne mellomrom hver dag, også mellom hver klasse.

– Mindre antall elever per klasse, og god plass til å opprettholde trygg avstand til hverandre.

– Vi oppfordrer de eldste elevene til å komme uten følge for å redusere antall personer på venterommene.

– Vi oppfordrer både elever og foreldre/foresatte til å ikke oppholde seg på Loftet utenom dansetimen sin. Unntak: De som kommer rett etter skolen, de som tar flere klasser samme dag, og de som venter på søsken og/eller foreldre som danser.

– Ekstra venterom våren 2022: I tillegg til resepsjonsområdet (begrenset med plasser) oppretter vi et ekstra venterom i Blackbox (den svarte dansesalen). Venterommene er forebeholdt foreldre/foresatte til de aller minste barna.

– Dersom eleven må holde seg hjemme i karantene filmer vi koreografiene slik at han/hun kan øve på egenhånd. Eleven må selv gi beskjed hvis dette ønskes i god tid før timen starter.

– Ved evt. nasjonale og/eller lokale anbefalinger som gjør at vi må stenge innendørs aktivitiet flytter vi det vi kan ut, og/eller evt. går over til digitale klasser. Disse blir i så fall forhåndsinnspilt og vil sendes ut per e-post til de enkelte gruppene. Vi krysser imidlertid fingrene for at dette ikke blir nødvendig.

Dette gjør du:

– Kom ferdig skiftet, og ha med innesko. Husk å gå på do, og fylle drikkeflaska før du kommer.

– Kom 5 minutter før klassen din starter, og vent med å gå inn til instruktøren henter deg. Vær rask ut igjen etter at klassen er ferdig.

– Vis hensyn og hold avstand til de rundt deg.

– Til slutt…Har du sykdomssymptomer? Hold deg hjemme!

Sammen begrenser vi sjansen for smitte❤️