Vi gleder oss til å ønske både gamle og nye dansere velkommen til et litt annerledes, men veldig fint semester.

Våren ble rar med «bråstopp» på Loftet, i likhet med resten av samfunnet. Huset som vanligvis er fullt med danseglade mennesker ble merkelig stille. Gjett om vi har savnet dere! Derfor er det ekstra stas å kunne åpne dørene igjen til nytt semester i uke 37. Dette semesteret blir imidlertid noe annerledes enn tidligere, uten at dette skal gå ut over hverken kvaliteten eller tryggheten til elevene våre og foreldre/foresatte.
Les hva vi gjør for å unngå smittefare her.

Hvis man skal si noe positivt om Covid-19 må det være at det tvinger frem nye, kreative løsninger. Vi føler oss trygge på at vi har landet på et godt og ikke minst koronavennlig opplegg som både utfordrer og inspirerer:

Dansevideoer
Enda hvor mye vi digger å stå på scenen fremfor en fullsatt Vinstrahall i slutten av semesteret, ser vi det som uansvarlig å gjennomføre dette arrangementet i høst. I stedet for å jobbe mot sceneshow vil alle gruppene jobbe mot å lage video av koreografiene sine. All filming vil foregå de to siste ukene i semesteret og mer detaljert informasjon rundt dette kommer etter høstferien. Grunnen til at alle gruppene skal ha en egen dansevideo kommer her…

«Loftet fra sofakroken» lørdag 28. november
Som alternativ til danseshowet lager vi, i samarbeid med Total Production AS, en livesending online hvor alle dansevideoene vises. Det blir med andre ord et danseshow hvor du kan sitte hjemme i sofaen med din egen lille kohort-gjeng, og se på. Kult, ikke sant? Dere skal ikke se bort fra at det dukker opp overraskelsesgjester i sendingen her heller;) Sett av datoen i kalenderen, og bli med oss på et annerledes danseavslutning.

Loftet-battle søndag 22. november på Rudi Gard
Tradisjon tro arrangerer vi battle i slutten av semesteret. Denne gangen flytter vi det ut av Loftet og inn på Rudi Gard. Her får vi plass til flere, og med god avstand. Battlen arrangeres i samarbeid med Soul Sessions Community, og det vil også bli gjesteopptredener fra blant annet Pacemakers Dance Company. Pga begrenset med plasser blir det billettsalg på forhånd. Mer info kommer, men hold av datoen allerede nå. Vi gleder oss!

Annet: På grunn av Covid-19 blir det dessverre ikke blir mulighet til å «henge» på Loftet som vanlig mellom danseklasser i ukedagene. Derfor ønsker vi å minne om at vi har åpent hus (helt gratis!) for alle mellom 10 – 18 år utvalgte søndager i løpet av semesteret. Se hvilke søndager det gjelder her. Disse søndagene kan man komme og gå som man vil,- men merk at på grunn av smittesporing registrerer vi navn og telefonnr til alle som er innom i løpet av dagen. Dette lagres i 10 dager før informasjonen slettes. Vi håper flest mulig vil benytte seg av dette tilbudet!

Velkommen til Loftet!