«HÆ? Danseshow? Fra sofakroken?» sier du kanskje… «JA!», sier vi.

Lørdag 28. november kl. 18:00 – 19:45 inviterer vi til en digital helaften med danseinnslag, intervju, og andre overraskelsesinnslag – rett hjem til DIN sofakrok!

Høsten 2020 blir et annerledes semester på mange måter, og på tross av enkelte utfordringer ser vi at det også åpnet opp for nye muligheter. Vi vet at danseshowet på slutten av hvert semester er et stort høydepunkt for både store og små. Siden dette ikke er gjennomførbart i høst har vi lagt en annen lur plan: Velkommen til «Loftet fra sofakroken»!

I løpet av 10 uker på Loftet lærer hver gruppe en egen koreografi, og i høst har vi jobbet mot en videoproduksjon i stedet for sceneproduksjon. Alle gruppene får rett og slett en egen dansevideo! Disse videoene, samt flere andre godbiter som intervju med noen av danserne, videohilsner og ikke minst overraskelsesinnslag kan dere se hjemme fra sofakroken.

HVORDAN?
1) Arrangementet strømmes via Ticketco til din foretrukne enhet (mobil, nettbrett, PC/Mac, TV). Vi anbefaler selvfølgelig å koble showet opp på storskjermen, så dersom du ikke har smart-TV kan det være lurt å sjekke at du har de kablene som trengs i god tid før showet starter så du kan slappe av og bare nyte når kvelden kommer:)
2) Kjøp billett her. Merk! Billettsalget åpner ikke før søndag 8. november kl. 18:00. Ved å kjøpe èn billett får du tilgang til èn unik link hvor arrangementet strømmes on-demand (forhåndsinnspilt) på selve arrangementskvelden. Linken vil altså kun gi tilgang via èn enhet. Vi har to type billetter: 150 kr for dansere og små familier/kohorter, og 300 kr for større familier/kohorter. For gode Loftet-venner er det selvfølgelig mulig å støtte oss litt ekstra ved å kjøpe flere billetter og/eller en større billett selv om man er en liten kohort<3
3) Lørdag 28. november kl. 17:50 – Finn frem lørdagskosen, sett deg godt tilrette hjemme i din egen sofakrok med din kohort, og nyt Loftet danseshow på skjermen!

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt på e-post til julianebay@loftetdansestudio.no.

Vi gleder oss til å vise hva rundt 300 små og store dansere har jobbet med i løpet av høstsemesteret på Loftet!