Endelè attænde!
Etter snart to år uten muligheten til å samle familie og venner til dansefest, er det med stor glede og endelig kunne si… Hjertelig velkommen til Loftet danseshow!

Hva skjer?

Over 200 Loftet-dansere fra 4 til og med 50 år + står på scenen for å dele danseglede og vise frem litt av det de har lært i løpet av høstens dansesemester.
Vi har også utfordret Røde Kors Hjelpekorps i Nord-Fron, Sør-Fron og Ringebu til dans. Med kun 5(!) dansetimer med instruktør skal de presentere en innøvd koreografi litt utenfor komfortsonen.
Det blir selvfølgelig overraskelsesinnslag i høst også! Hvem tror du vi har invitert denne gangen? 😉 Den som kommer får se!

Når og hvor?

Lørdag 27. november kl. 17:00 i Vinstrahallen (OBS! Ja, vi starter showet en time tidligere enn før). Dørene åpner kl. 16:15.
Vi anbefaler å være ute i god tid, da det fortsatt foregår en del gravearbeid på utsiden av hallen. Arbeidet medfører litt mindre parkeringsplasser, og vi anbefaler å parkere ved Rema 1000 eller Peer Gynt-senteret.

Hvordan kan jeg få tak i billett, og hvor mye koster det?

Selv om landet har åpnet opp igjen, velger vi å selge færre billetter enn vanlig. Vi regner derfor med at det blir utsolgt relativt raskt. Du har tre muligheter til å skaffe deg billett:

1) Under dansebattle på Dale-Gudbrands gard søndag 14. november mellom kl. 12:00 – 15:30.
Billettsalget åpner eksklusivt for de som kommer på battle.

2) I resepsjonen på Loftet mellom kl. 16:00 – 20:00 mandag 15. november til og med torsdag 18. november.
(Merk! Vi oppfordrer alle til å bruke Antibac, holde god avstand, og unngå de verste «rushtidene» som hele og halve timer).

3) I døra i Vinstrahallen rett før showet – hvis vi har igjen noen…
Følg med på Loftets sosiale medier (Facebook og Instagram for mer informasjon.

Priser: Barn og ungdom 150,- / Voksen (18+) 200,- / Barn under skolealder gratis.
OBS! Selv om barn under skolealder får gratis inngang skal de fortsatt ha billett. Gi beskjed om dette når du kjøper. Dette er for at vi skal ha god kontroll på hvor mange som er inne.Velkommen til danseshow!