Instruktørene

 

Juliane Bay

Juliane Bay

Eier, daglig leder & instruktør

Juliane er oppvokst på Sør-Fron i Gudbrandsdalen. Hun startet som 8-åring på den lokale danseskolen, «Ekstrem dans», og i en alder av 14 begynte hun å undervise. Hun begynte på danselinjen ved Vinstra videregående skole, men måtte avbryte grunnet skade. Årene etter gikk med på å trene seg opp for å komme tilbake til dansen, og i 2014 fulgte hun drømmen om å drive eget dansestudio.

Hun er utdannet danser, koreograf, og instruktør innenfor hiphop og urbane dansestiler ved Circle Dance Academy i Oslo, og flyttet hjem til Gudbrandsdalen for å videreutvikle dansemiljøet her.

Juliane ble også nominert til Midt-Gubdrandal næringforening sin Verdiskapingspris i 2019 for sitt brennende engasjement som har ført til stor verdiskaping i hele regionen.

Stew Menit

Stew Menit

Instruktør

Stew er opprinnelig fra Frankrike, men har de siste årene vært bosatt i Oslo hvor han har bidratt stort i å bygge hiphopkulturen der. Han er også et kjent fjes på Loftet fra før, da han har vært med så og si fra starten av. I tillegg er han også en av Juliane’s gamle lærere fra da hun utdannet seg til danser.

Stew reiser land og strand i både inn- og utland for å undervise, battle, dømme battles og ikke minst være DJ. Han er en del av Leftsound crew og The Kings Room. Denne hardtarbeidende mannen har de siste årene hevdet seg som en av verdens beste hiphop-DJ’er, noe som blant annet viser seg i at han har fått æren av å være hoved-DJ i verdens største hiphopkonkurranse, Juste Debout, hele tre år på rad! Det tredje ble imidlertid avlyst pga covid-19 dagen før det skulle gå av stabelen. 

Det er med andre ord sjelden Stew befinner seg i Norge, derfor er vi ekstra takknemlige for at han setter av hver onsdag i høst til å pendle opp til Loftet for å inspirere oss! Stew skal undervise både hiphop, popping (nybegynner) og locking (nybegynner). Vi skal ikke se bort fra at det blir en annlednig i løpet av semesteret hvor vi kan få oppleve hvordan han briljerer bak DJ-bordet heller!

Christian Smith Johnsen

Christian Smith Johnsen

Instruktør

Christian er født og oppvokst på sørlandet, men for tiden bosatt i Oslo. Hver tirsdag i semesteret tar han toget opp til Loftet for å undervise og inspirere fire forskjellige grupper i alderen 8 – 18 år.

Selv begynte han ikke å danse før han ble 16 år da bekjente overtalte han til å teste ut danselinja på videregående. Èn dag ble til to, og før han visste ordet av det hadde han fullført 3 år med blant annet ballett, jazz og samtidsdans.

Hans første møte med hiphop ble på Follo folkehøgskole, med blant annet Belinda Braza som lærer og mentor. Det var der drømmen om å leve av dansen ble skapt. Etter dette har han fullført 3 år på Hiphoplinjen ved Bårdar Akademiet i Oslo.

Han har danset på scener som blant annet Norway Cup, Stjernekamp (NRK), Norske Talenter (TV2), og Chateu Neuf (musikalen Flashdance). I tillegg til å jobbe som både selvstendig danser og gjennom dansekompaniet “Pacemakers dance Company”, underviser han på forskjellige kveldsskoler, samt workshops “her og der”.

I likhet med de andre instruktørene ved Loftet er det utfordring, mestringsfølelse og danseglede som står i fokus på timene til Christian. Hans positive energi bidrar til å skape en uhøytidelig atmosfære, som igjen gir en perfekt  “grobunn” for gryende dansespirer på utkikk etter å utvikle sitt eget dansespråk.

Vi er veldig glade for å ha denne dyktige energibomba med på laget!

Caroline Bratlien

Caroline Bratlien

Instruktør

Caroline er godt kjent på Loftet fra før – hun er faktisk oppvokst her! Ikke akkurat på Loftet, altså (selv om hun har tilbragt mange timer her), men på Vinstra. Caroline danset seg gjennom tre år på danselinjen ved Vinstra videregående skole, mens hun både underviste og danset på Loftet på fritiden. Hun var også en del av Loftet Showteam i flere år før hun flyttet til storbyen.

De siste årene har hun utdannet seg til danser med hovedfokus på hiphop og kommersiell dans fra Baardar akademiet i Oslo. Hun har vært å se på scener som VG-listaturnè og Stjernekamp (NRK TV), og dukker stadig opp i videoer fra noen av Oslo’s beste danseklasser. Vi liker dansere som jobber for å utvikle seg hele tiden! Hun ble også plukket ut til å være en del av Rob Rich sitt prosjekt “The Show” som hadde premiere i Oslo i 2020.

Selv om denne kule dølajenta fortsatt har base i Oslo, er vi veldig glad for at hun vil pendle “hjem” til oss hver tirsdag i høst. Vi gleder oss til å la oss inspirere av Caroline, både i de vanlige danseklassene, men også i en av høstens nyheter på timeplanen; Commercial!

Marte Baukhol

Marte Baukhol

Instruktør under opplæring

Marte Baukhol er født og oppvokst på Sør-Fron, og har danset på Loftet i flere år allerede. Hun er også er en del av Loftet Showteam. Marte er en ivrig danser som titt og ofte dukker opp i studio for egentrening også utenom åpningstidene – det liker vi!

Til høsten begynner hun på videregående, og skal samtidig begynne som “instruktør under opplæring” hos oss. Det vil si at hun får nøye oppfølging og tips/triks av Juliane. Hun skal være instruktør for 3. klasse.

Marie Jacklin Haugen & Oda Brendstuen

Marie Jacklin Haugen & Oda Brendstuen

Instruktører under opplæring

Marie og Oda er begge født og oppvokst på Sør-Fron, og har danset på Loftet i flere år allerede. De er også er en del av Loftet Showteam.  Til høsten begynner de på videregående, og skal samtidig begynne som “instruktører under opplæring” hos oss. Det vil si at de får nøye oppfølging og tips/triks av Juliane. De skal sammen være instruktør for 2. klasse.