Instruktørene

 

Juliane Bay

Juliane Bay

Eier, daglig leder & instruktør

Juliane er oppvokst på Sør-Fron i Gudbrandsdalen. Hun startet som 8-åring på den lokale danseskolen, «Ekstrem dans», og i en alder av 13 begynte hun å undervise. Hun begynte på danselinjen ved Vinstra videregående skole, men måtte avbryte grunnet skade. Årene etter gikk med på å trene seg opp for å komme tilbake til dansen, og i 2014 fulgte hun drømmen om å drive eget dansestudio.

Hun er utdannet danser, koreograf, og instruktør innenfor hip hop ved Circle Dance Academy i Oslo, og flyttet hjem til Gudbrandsdalen for å videreutvikle dansemiljøet her. 

I tillegg til å drive Loftet jobber hun også som frilans danser, koreograf og instruktør, MOT-coach i Sør-Fron kommune, danselærer på danselinja ved Vinstra Videregående skole, og Innlandsrepresentant i storstyret til NoDa (Foreningen for Norske Dansekunstnere).

Juliane ble også nominert til Midt-Gubdrandal næringforening sin Verdiskapingspris i 2019 for sitt brennende engasjement som har ført til stor verdiskaping i hele regionen.

Magnus Emaka Einang

Magnus Emaka Einang

Instruktør

Magnus er opprinnelig fra en liten øy på Sunnmøre, men har i flere år hatt base i Oslo. På videregående gikk han danselinje, og etter det har han tatt utdannelse både ved London Studio Centre og Flow Dance Academy i Oslo. Han er en alsidig streetdanser med en ekstra stor lidenskap for dansestilen locking.
Magnus er medlem av legendariske Kingwings Crew, og jobber både som utøvende danser, koreograf, skuespiller og musikalartist. Han er også aktiv i battles, og underviser i landets fremste streetdansprosjekt Soul Sessions Community – et prosjekt som jobber for å spre kunnskap om streetdanskulturen til ungdommer på utvlagte steder rundt omkring i landet.

På Loftet er Magnus et kjent fjes for mange allerede. Ikke bare var han en av de første instruktørene som underviste på Loftet for snart 9 år siden, han har også vært både overraskelsesgjest (sammen med Arve Tellefsen og Sondre Moshagen) på Loftet danseshow, undervist på Loftet dansecamp tidligere, og vært MC på Loftet-battle.

Magnus har en unik evne til å lære bort dans på en morsom og inspirernde måte. Han byr på seg selv og skapet en trygg og uhøytidelig atmosfære i dansesalen som gjør det enklere for elevene å utforske og vokse som dansere. Vi er veldig glad for å ha denne dyktige mannen med på laget!

I vår skal han undervise ungdomsskole/vidergåendegruppa i hiphop, locking-gruppa, gutta (hiphop), og et helt nytt tilbud på timeplanen; Mix teknikk. Les mer om de forskjellige tilbudene her.

Natalia Miklasiewicz

Natalia Miklasiewicz

Instruktør

Natalia er opprinnelig fra Polen, men oppvoskt på Fåvang.
Hun er godt kjent med Loftet fra før da hun danset her fra oppstarten. Natalia var nemlig første generasjon Showteam-danser, samt en av våre første unge, instruktører under opplæring. Denne jenta viste med andre ord tidlig en ekstra interesse og ikke minst talent for dansen.

Etter å ha fullført danselinja ved Vinstra videregående skole, og tilbragt utallige timer på Loftet utenom skoletid, flyttet hun til Oslo for å studere dans.
Natalia er nå utdannet danser fra Bårdar akademiet.

Denne våren skal hun nok en gang pendle «hjem» igjen til Loftet hver tirsdag for å undervise i hiphop og commercial.

Vi er veldig glad for å ha denne dyktige energibomba med på laget!

Marte Baukhol

Marte Baukhol

Instruktør under opplæring


Marte er født og oppvokst på Sør-Fron, og har danset på Loftet i flere år allerede. Hun er også er en del av Loftet Showteam. Marte er en ivrig danser som titt og ofte dukker opp i studio for egentrening også utenom åpningstidene – det liker vi!
 Hun går 3. året på videregående, og skal fortsette som “instruktør under opplæring” hos oss.  Det vil si at hun får nøye oppfølging og tips/triks av Juliane. Marte er likevel veldig selvstendig og flink til å tilpasse nivå og øvelser til gruppene hun underviser. Våren 2023 skal hun være instruktør for en gjeng heldige 1. klassinger! 

Helene Sveen Grongstad

Helene Sveen Grongstad

Instruktører under opplæring

 

Helene ble født i Bærum, men gjorde «nordfrønning» av seg allerede i en alder av 4 år.Hun går 1. året på Vinstra videregående skole, og har danset på Loftet siden hun var 11 år. Denne jenta har virkelig blomstret de siste årene! Helene er en del av Loftet Showteam, og vi har hatt henne i kikkerten som instruktør under opplæring en god stund. Hun er nemlig ikke bare flink til å danse selv, – hun er også veldig positiv og oppmerksom på de rundt seg. Helene skal i likhet med Marte og Lisa være «instruktør under opplæring» i høst også. Det vil si at hun får nøye oppfølging og tips/triks fra Juliane, men hun er imponerende flink til å lære bort, blant annet ved å bryte ned trinn og forklare/vise slik at alle forstår. Helene skal være instruktør for 2. klasse i vår, så de kan bare glede seg!

Anna Brendstuen

Anna Brendstuen

Instruktør under opplæring


Anna er født og oppvokst på Frya, og går for tiden i 8. klasse ved Sør-Fron ungdomsskole.
Hun er det nyeste (og yngste) tilskuddet i instruktørteamet vårt, men hun er allerede et godt kjent ansikt for de fleste på Loftet. Ikke bare dansere hun på flere forskjellige grupper i uka (inkludert Showteam), hun har også vært vertskap hos oss i flere år. Enten dere møter henne på dansegulvet eller bak resepsjonsdisken er hun blid og imøtekommende.
Hun er en dyktig danser som har opparbeidet seg mye kunnskap innenfor flere dansestiler, og er ikke redd for å gå ut av komfortsonen. Å undervise har vært en stor drøm veldig lenge, og hun har jobbet målrettet for å komme hit. Hun er et naturtalent i å inkludere, og å fange barns oppmerksomhet i dansesalen på en veldig positiv måte. Nettopp derfor han hun allerede fått prøve seg som vikar for barneklassene ved flere anledninger, og vi føler oss trygge på at Anna er klar for å ha ansvaret for en egen gruppe.

Hun skal, under veiledning og oppfølging fra Juliane, ha ansvaret for 3. klasse våren 2023.
Dette blir gøy!