Instruktørene

 

Juliane Bay

Juliane Bay

Eier, daglig leder & instruktør

Juliane er oppvokst på Sør-Fron i Gudbrandsdalen. Hun startet som 8-åring på den lokale danseskolen, «Ekstrem dans», og i en alder av 13 begynte hun å undervise. Hun begynte på danselinjen ved Vinstra videregående skole, men måtte avbryte grunnet skade. Årene etter gikk med på å trene seg opp for å komme tilbake til dansen, og i 2014 fulgte hun drømmen om å drive eget dansestudio.

Hun er utdannet danser, koreograf, og instruktør innenfor hip hop ved Circle Dance Academy i Oslo, og flyttet hjem til Gudbrandsdalen for å videreutvikle dansemiljøet her. 

I tillegg til å drive Loftet jobber hun også som frilans danser, koreograf og instruktør, MOT-coach i Sør-Fron kommune, danselærer på danselinja ved Vinstra Videregående skole, og Innlandsrepresentant i storstyret til NoDa (Foreningen for Norske Dansekunstnere).

Juliane ble også nominert til Midt-Gubdrandal næringforening sin Verdiskapingspris i 2019 for sitt brennende engasjement som har ført til stor verdiskaping i hele regionen.

Cédric Gervais Rit

Cédric Gervais Rit

Instruktør

Cédric er opprinnelig fra Frankrike, men har de siste årene vært bosatt i Norge hvor han jobber som både utøvende danser og instruktør. Han er også et kjent ansikt i battlescnenen, både som danser og dommer.

Det er ikke første gang han underviser på Loftet; han jobbet nemlig hos oss i 2018.
Til høsten skal han pendle Oslo-Loftet hver tirsdag for å inspirere oss.

Vi er veldig glad for å endelig ha Cédric med på laget igjen!

Natalia Miklasiewicz

Natalia Miklasiewicz

Instruktør

Natalia er opprinnelig fra Polen, men oppvoskt på Fåvang.
Hun er godt kjent med Loftet fra før da hun danset her fra oppstarten. Natalia var nemlig første generasjon Showteam-danser, samt en av våre første unge, instruktører under opplæring. Denne jenta viste med andre ord tidlig en ekstra interesse og ikke minst talent for dansen.

Etter å ha fullført danselinja ved Vinstra videregående skole, og tilbragt utallige timer på Loftet utenom skoletid, flyttet hun til Oslo for å studere dans.
Natalia har siden den gang blitt utdannet danser fra Bårdar akademiet, og undervise på flere forskjellige studio

Heldigvis for oss vil hun fortsatt pendle Oslo-Loftet hver tirsdag for å inspirere oss til høsten også. Vi er veldig glad for å ha denne dyktige energibomba med på laget!

Julie Moen Ruststuen

Julie Moen Ruststuen

Instruktør under opplæring


Mer info kommer.

Helene Sveen Grongstad

Helene Sveen Grongstad

Instruktører under opplæring

 

Helene ble født i Bærum, men gjorde «nordfrønning» av seg allerede i en alder av 4 år.Hun går 2. året på Vinstra videregående skole, og har danset på Loftet siden hun var 11 år. Denne jenta har virkelig blomstret de siste årene! Helene er en del av Loftet Showteam, og vi har hatt henne i kikkerten som instruktør under opplæring en god stund. Hun er nemlig ikke bare flink til å danse selv, – hun er også veldig positiv og oppmerksom på de rundt seg. Helene skal i likhet med Julie og Anna være «instruktør under opplæring» i høst også. Det vil si at hun får nøye oppfølging og tips/triks fra Juliane, men hun er imponerende flink til å lære bort, blant annet ved å bryte ned trinn og forklare/vise slik at alle forstår. Helene skal være instruktør for 2. klasse i høst, så de kan bare glede seg!

Anna Brendstuen

Anna Brendstuen

Instruktør under opplæring


Anna er født og oppvokst på Frya, og går for tiden i 9. klasse ved Sør-Fron ungdomsskole.
Hun er allerede et godt kjent ansikt for de fleste på Loftet. Ikke bare dansere hun på flere forskjellige grupper i uka (inkludert Showteam), hun har også vært vertskap hos oss i flere år. Enten dere møter henne på dansegulvet eller bak resepsjonsdisken er hun blid og imøtekommende.
Hun er en dyktig danser som har opparbeidet seg mye kunnskap innenfor flere dansestiler, og er ikke redd for å gå ut av komfortsonen. Å undervise har vært en stor drøm veldig lenge, og hun har jobbet målrettet for å komme hit. Hun er et naturtalent i å inkludere, og å fange barns oppmerksomhet i dansesalen på en veldig positiv måte. Nettopp derfor han hun allerede fått prøve seg som vikar for barneklassene ved flere anledninger, og forrige semester hadde hun for første gang ansvaret for en egen gruppe – noe som gikk veldig fint!

Hun skal, under veiledning og oppfølging fra Juliane, ha ansvaret for 3. klasse høsten 2023.
Dette blir gøy!