Instruktørene

 

Juliane Bay

Juliane Bay

Eier, daglig leder & instruktør

Juliane er oppvokst på Sør-Fron i Gudbrandsdalen. Hun startet som 8-åring på den lokale danseskolen, «Ekstrem dans», og i en alder av 14 begynte hun å undervise. Hun begynte på danselinjen ved Vinstra videregående skole, men måtte avbryte grunnet skade. Årene etter gikk med på å trene seg opp for å komme tilbake til dansen, og i 2014 fulgte hun drømmen om å drive eget dansestudio.

Hun er utdannet danser, koreograf, og instruktør innenfor hiphop og urbane dansestiler ved Circle Dance Academy i Oslo, og flyttet hjem til Gudbrandsdalen for å videreutvikle dansemiljøet her. I tillegg til å drive Loftet jobber hun også som frilans danser, koreograf og instruktør, MOT-coach i Sør-Fron kommune, prosjektbasert miljøarbeider for Midt-Gudbrandsdal barnevernstjeneste, og Opplandsrepresentant i storstyret til NoDa (Fagforeningen for Norske Dansekunstnere).

Juliane ble også nominert til Midt-Gubdrandal næringforening sin Verdiskapingspris i 2019 for sitt brennende engasjement som har ført til stor verdiskaping i hele regionen.

Stew Menit

Stew Menit

Instruktør

Stew er opprinnelig fra Frankrike, men har de siste årene vært bosatt i Oslo hvor han har bidratt stort i å bygge hiphopkulturen der. Han er også et kjent fjes på Loftet fra før, da han har vært med så og si fra starten av. I tillegg er han også en av Juliane’s gamle lærere fra da hun utdannet seg til danser.

Stew reiser land og strand i både inn- og utland for å undervise, battle, dømme battles og ikke minst være DJ. Han er en del av Leftsound crew og The Kings Room. Denne hardtarbeidende mannen har de siste årene hevdet seg som en av verdens beste hiphop-DJ’er, noe som blant annet viser seg i at han har fått æren av å være hoved-DJ i verdens største hiphopkonkurranse, Juste Debout, hele tre år på rad! Det tredje ble imidlertid avlyst pga covid-19 dagen før det skulle gå av stabelen. 

Det er med andre ord sjelden Stew befinner seg i Norge, derfor er vi ekstra takknemlige for at han setter av hver onsdag i vår til å pendle opp til Loftet for å inspirere oss! Stew skal undervise både hiphop, popping (nybegynner) og locking (nybegynner). Vi skal ikke se bort fra at det blir en annlednig i løpet av semesteret hvor vi kan få oppleve hvordan han briljerer bak DJ-bordet heller!

Reno Andersen

Reno Andersen

Instruktør

Reno er født i Dubai, men oppvokst og bosatt i Oslo. Hver tirsdag i semesteret tar han toget opp til Loftet for å undervise og inspirere fire forskjellige grupper i alderen 8 – 18 år.

Han oppdaget dansen som som 16/17-åring og søkte seg inn på hiphoplinja ved Follo folkehøyskole, med blant annet Belinda Braza som lærer og mentor. Det var der drømmen om å leve av dansen ble skapt. Etter dette har han fullført 3 år på Hiphoplinjen ved Bårdar Akademiet i Oslo.

Han har danset på scener som blant annet VG-lista og Melodi Grand Prix (NRK), Flashdance Musikalen, West Side Story, Peer Gynt på Festningen (Oslo). Han har også danset for blant annet Julie Bergan og Kevin Haugan (musikkvideo). Han ble også plukket ut til å være en del av Rob Rich sitt prosjekt “The Show” som hadde premiere i Oslo i 2020.
I tillegg til å jobbe som både selvstendig danser og gjennom dansekompaniet “Pacemakers dance Company”, underviser han også ved dagskolen på Bårdar Akademiet hvor han selv var elev tidligere.

I likhet med de andre instruktørene ved Loftet er det utfordring, mestringsfølelse og danseglede som står i fokus på timene til Reno. Hans positive energi bidrar til å skape en uhøytidelig atmosfære, som igjen gir en perfekt  “grobunn” for gryende dansespirer på utkikk etter å utvikle sitt eget dansespråk.

Vi er veldig glade for å ha denne dyktige energibomba med på laget!

Caroline Bratlien

Caroline Bratlien

Instruktør

 

Caroline er godt kjent på Loftet fra før – hun er faktisk oppvokst her! Ikke akkurat på Loftet, altså (selv om hun har tilbragt mange timer her), men på Vinstra. Caroline danset seg gjennom tre år på danselinjen ved Vinstra videregående skole, mens hun både underviste og danset på Loftet på fritiden. Hun var også en del av Loftet Showteam i flere år før hun flyttet til storbyen.

 

De siste årene har hun utdannet seg til danser med hovedfokus på hiphop og kommersiell dans fra Baardar akademiet i Oslo. Hun har vært å se på scener som VG-listaturnè og Stjernekamp (NRK TV), og dukker stadig opp i videoer fra noen av Oslo’s beste danseklasser. Vi liker dansere som jobber for å utvikle seg hele tiden! Hun ble også plukket ut til å være en del av Rob Rich sitt prosjekt “The Show” som hadde premiere i Oslo i 2020.

 

Selv om denne kule dølajenta fortsatt har base i Oslo, er vi veldig glad for at hun vil pendle “hjem” til oss hver tirsdag i vår. Vi gleder oss til å la oss inspirere av Caroline, både i de vanlige danseklassene og i en av favorittene på timeplanen; Commercial!

 

Marte Baukhol

Marte Baukhol

Instruktør under opplæring

Marte Baukhol er født og oppvokst på Sør-Fron, og har danset på Loftet i flere år allerede. Hun er også er en del av Loftet Showteam. Marte er en ivrig danser som titt og ofte dukker opp i studio for egentrening også utenom åpningstidene – det liker vi!

Hun går 1. året på videregående, og skal fortsette som “instruktør under opplæring” hos oss.  Det vil si at hun får nøye oppfølging og tips/triks av Juliane. Hun skal være instruktør for 2. klasse i vår.

Helene Sveen Grongstad

Helene Sveen Grongstad

Instruktører under opplæring

 

Helene ble født i Bærum, men gjorde «nordfrønning» av seg allerede i en alder av 4 år.

I dag går hun siste året på Vinstra ungdomsskole. Hun har danset på Loftet siden hun var 11 år, og virkelig blomstret de siste årene! Helene er en del av Loftet Showteam, og vi har hatt henne i kikkerten som instruktør under opplæring en god stund. Hun er nemlig ikke bare flink til å danse selv, – hun er også veldig positiv og oppmerksom på de rundt seg.

Helene skal i likhet med Marte være «instruktør under opplæring» i vår. Det vil si at hun får nøye oppfølging og tips/triks fra Juliane. Hun skal være instruktør for 3. klasse i vår.