Instruktørene

 

Juliane Bay

Juliane Bay

Eier, daglig leder & instruktør

Juliane er oppvokst på Sør-Fron i Gudbrandsdalen. Hun startet som 8-åring på den lokale danseskolen, «Ekstrem dans», og i en alder av 14 begynte hun å undervise. Hun begynte på danselinjen ved Vinstra videregående skole, men måtte avbryte grunnet skade. Årene etter gikk med på å trene seg opp for å komme tilbake til dansen, og i 2014 fulgte hun drømmen om å drive eget dansestudio.

Hun er utdannet danser, koreograf, og instruktør innenfor hip hop ved Circle Dance Academy i Oslo, og flyttet hjem til Gudbrandsdalen for å videreutvikle dansemiljøet her. 

I tillegg til å drive Loftet jobber hun også som frilans danser, koreograf og instruktør, MOT-coach i Sør-Fron kommune, prosjektbasert miljøarbeider for Midt-Gudbrandsdal barnevernstjeneste, danselærer på danselinja ved Vinstra Videregående skole, og Oppland/Innlandsrepresentant i storstyret til NoDa (Fagforeningen for Norske Dansekunstnere).

Juliane ble også nominert til Midt-Gubdrandal næringforening sin Verdiskapingspris i 2019 for sitt brennende engasjement som har ført til stor verdiskaping i hele regionen.

Eddy "Dee" Casca

Eddy "Dee" Casca

Instruktør

Dee er opprinnelig fra Paris, men har i dag base i Oslo hvor han jobber som dansepedagog, koreograf og DJ.

Han er utdannet ved AID (Academy International of Dance), og begynte sin karriere som profesjonell danser i en alder av 17 år. Etter å ha turnert med dansekompaniet Dimenzion Danza i Italia, jobbet han flere år som koreograf for både teater og dansestudioer i Sveits. Her opprettet han også sitt første egne dansekompani, Abstraction, som blant annet kvalifiserte seg til verdensfinalen i Hip Hop International i Las Vegas.
Dee er med andre ord en anerkjent koreograf innenfor både hiphop og housedans. I tillegg til hans dype forankring i hiphopkulturen har han også bred erfaring med kommersielle oppdrag til både scene og tv.
Som selvstending danser har han også vunnet flere battles i både hiphop og house, blant annet Notorious Ibe, Taiwan-Battleism, Juste Debout Tyskland, Juste Debout Sverige, Rio H2K –  for å nevne noen.
De siste 10 årene har han jobbet som dansepedagog og koreograf for Circle og Flow Dance Academy. Han var også medeier og kunstnerisk leder for Flow Paris i flere år, før han forelsket seg i Norge og flyttet hit i 2020.

Selv om han er relativt ny på timeplanen hos oss er det ikke første gang han kommer til Loftet. Han har nemlig vært både overraskelsesgjest på danseshowet vårt, undervist på den årlige dansecampen, og holdt flere workshops.
Selv om han ikke snakker norsk (enda) har han en unik egenskap til å få med seg selv de aller yngste danserne som hverken snakker fransk eller engelsk. Kroppsspråk er undervurdert! Stemningen er alltid god på Dee sine klasser, og det er derfor en stor glede at denne mannen kommer oppover for å inspirere oss i både hiphop, house, samt en egen freestyleklasse våren 2022.

Vi gleder oss!

Susann "Susie" Ulvang

Susann "Susie" Ulvang

Instruktør

Susie er født og oppvokst i Mosjøen, men har for tiden base i Oslo.

Etter å ha fullført en bachelorgrad i jazzdans med pedagogikk fra Norges Dansehøyskole gikk hun videre til en stil hun følte seg mer «hjemme» i – hiphop.
Hun utdannet seg innenfor hiphop og urbane dansestiler ved Circle Dance Academy i Oslo, og har de siste årene har hun jobbet mest som dansepedagog på forskjellige danseskoler, inkludert Loftet. Hun har både deltatt og vært dommer i flere battles rundt omkring i landet. De siste par årene har hun vært fast ansatt som pedagog i Vefsen kulturskole i Mosjøen, men har nå vendt snuten tilbake til Oslo igjen – noe vi er veldig glade for siden det også betyr at det blir litt letter for denne rå dama å pendle til Loftet for å inspirere oss!

Susie er ikke redd for å gå ut av komfortsonen, og som pedagog har hun en unik evne til å skape en trygg og uhøytidelig arena som en perfekt grobunn for å prøve og feile – beste oppskriften på å vokse som dansere! Hun er også flink til å bryte ned trinn og teknikker på måte som gjør at alle kan henge med.

Våren 2022 skal Susie ha ansvaret for flere klasser med fokus på hiphop, inkludert guttegruppa, og en Commercialklasse.

Dette blir bra!

Marte Baukhol

Marte Baukhol

Instruktør under opplæring


Marte er født og oppvokst på Sør-Fron, og har danset på Loftet i flere år allerede. Hun er også er en del av Loftet Showteam. Marte er en ivrig danser som titt og ofte dukker opp i studio for egentrening også utenom åpningstidene – det liker vi!
 Hun går 2. året på videregående, og skal fortsette som “instruktør under opplæring” hos oss.  Det vil si at hun får nøye oppfølging og tips/triks av Juliane. Marte er likevel veldig selvstendig og flink til å tilpasse nivå og øvelser til gruppene hun underviser. Våren 2022 skal hun være instruktør for en gjeng heldige 2. klassinger! 

Helene Sveen Grongstad

Helene Sveen Grongstad

Instruktører under opplæring

 

Helene ble født i Bærum, men gjorde «nordfrønning» av seg allerede i en alder av 4 år.Hun går 1. året på Vinstra videregående skole, og har danset på Loftet siden hun var 11 år. Denne jenta har virkelig blomstret de siste årene! Helene er en del av Loftet Showteam, og vi har hatt henne i kikkerten som instruktør under opplæring en god stund. Hun er nemlig ikke bare flink til å danse selv, – hun er også veldig positiv og oppmerksom på de rundt seg. Helene skal i likhet med Marte og Lisa være «instruktør under opplæring» i høst også. Det vil si at hun får nøye oppfølging og tips/triks fra Juliane, men hun er imponerende flink til å lære bort, blant annet ved å bryte ned trinn og forklare/vise slik at alle forstår. Helene skal være instruktør for 3. klasse i vår, så de kan bare glede seg!

Lisa Scheie

Lisa Scheie

Instruktør under opplæring

Lisa er født og oppvokst på Sør-Fron, og har danset på Loftet mange år. De siste årene er hun nok en av dem som oftest stikker innom, både for å danse sammen med andre og trene på egenhand. Lisa er en del av Loftet Showteam, og vi har lenge hatt henne «i kikkerten» og bevisst pushet henne litt ekstra for å vokse inn i instruktørrollen. Hun går i 10. klasse, og er dermed den yngste instruktøren på teamet vårt.
Lisa er en flink hiphopdanser som har opparbeidet seg mye kunnskap, og er ikke redd for å gå ut av komfortsonen. Hun er også et veldig godt forbilde med sin positive innstilling som smitter over på alle rundt!

Hun skal, under veiledning og oppfølging fra Juliane, ha ansvaret for 4. klasse våren 2022.
Dette blir gøy! 

BILDE KOMMER!