Instruktørene

 

Juliane Bay

Juliane Bay

Eier, daglig leder & instruktør

Juliane er oppvokst på Sør-Fron i Gudbrandsdalen. Hun startet som 8-åring på den lokale danseskolen, «Ekstrem dans», og i en alder av 13 begynte hun å undervise. Hun begynte på danselinjen ved Vinstra videregående skole, men måtte avbryte grunnet skade. Årene etter gikk med på å trene seg opp for å komme tilbake til dansen, og i 2014 fulgte hun drømmen om å drive eget dansestudio.

Hun er utdannet danser, koreograf, og instruktør innenfor hip hop ved Circle Dance Academy i Oslo, og flyttet hjem til Gudbrandsdalen for å videreutvikle dansemiljøet her.

I tillegg til å drive Loftet jobber hun også som frilans danser, koreograf og pedagog og MOT-coach i Sør-Fron kommune. Hun har også vært danselærer på danselinja ved Vinstra Videregående skole, og Innlandsrepresentant i storstyret til NoDa (Foreningen for Norske Dansekunstnere), samt fagekspert og kommentator under NM i hip hop på NRK.

Juliane ble også nominert til Midt-Gubdrandal næringforening sin Verdiskapingspris i 2019 for sitt brennende engasjement som har ført til stor verdiskaping i hele regionen.

Cédric Gervais Rit

Cédric Gervais Rit

Instruktør

Cédric er opprinnelig fra Frankrike, men har de siste årene vært bosatt i Norge hvor han jobber som både utøvende danser og instruktør. Han er også et kjent ansikt i battlescenen, både som danser og dommer. De siste årene har han også engasjert seg i rulleskøytemiljøet, og arrangerer sammen med SkateJam Norway jams for både små og store. 

Det er ikke første gang han underviser på Loftet; han jobbet nemlig hos oss i 2018, samt høsten 2023. Vi er veldig glad for at Cédric blir med videre også våren 2024. Dette semesteret skal han pendle Oslo-Loftet hver onsdag for å inspirere oss.
Til høsten skal han pendle Oslo-Loftet hver tirsdag for å inspirere oss.

Vi er veldig glad for å endelig ha Cédric med på laget igjen!

Aaliyah "Appi" Jakobsson

Aaliyah "Appi" Jakobsson

Instruktør

Aaliyah «Appi» Jakobsson

Aaliyah er opprinnelig fra Sverige, men har vært bosatt i Oslo fra 2011. Hun er danser og koreograf, og medlem av SEAA Company og Leftsound Crew.
Hun gjorde seg for alvor kjent i den skandinaviske dansescenen da hun var med i verdens største streetdance konkurranse Juste Debout i Paris i 2010.
Hun har vært aktiv i dansemiljøet i over 10 år, reist rundt i Europa og mange andre land for å delta på dansebattles og vært dommer på ulike konkurranser i Senegal, Østerrike, Latvia m.m.
I Oslo har hun har undervist med prosjektet Soul Session Community, som blant annet Loftet har vært en del tidligere. Hun var også medkoreograf for stykket UHuru som ble fremført på Dansens hus.

Gjennom sin erfaring som danser og pedagog har hun utviklet sin unike stil i hip hop i tillegg til å være en veldig dyktig teknisk danser. Hun lager spennende, engasjerende og pedagogiske opplegg som gjør at elevene utvikler seg masse, og hun er en inspirasjonskilde for sine elever.

Vi er veldig glad for å få med denne rå danseren på laget! Hun skal pendle Oslo-Loftet tur/retur hver onsdag våren 2024 for å inspirere oss.

Julie Moen Ruststuen

Julie Moen Ruststuen

Instruktør under opplæring

Julie er født og oppvokst på Kvam, og går for tiden i 10. klasse ved Vinstra ungdomsskole.
Julie har danset på Loftet siden oppstarten og har hele tiden utmerket seg som en groovy og ekstremt lærevillig elev. Hun har tatt flere klasser i uka, og tilegnet seg kunnskap innenfor forskjellige dansestiler. Hun var også en del av Soul Sessions Community-prosjektet da Loftet var med der, og var også i finalen av Rookie-battle 2 vs 2 i Oslo under Extended-festivalen for noen år siden.
Julie har laget egne danser siden hun var liten, og gjennom Showteam har hun også blitt trent til å undervise. Hun er flink til å engasjere elevene, og se at alle er med.
Våren 2024 skal hun, under veiledning og oppfølging fra Juliane, ha ansvar for 2. klasse, så de kan bare glede seg!

Helene Sveen Grongstad

Helene Sveen Grongstad

Instruktører under opplæring

 

Helene ble født i Bærum, men gjorde «nordfrønning» av seg allerede i en alder av 4 år.Hun går 2. året på Vinstra videregående skole, og har danset på Loftet siden hun var 11 år. Denne jenta har virkelig blomstret de siste årene! Helene er en del av Loftet Showteam, og vi har hatt henne i kikkerten som instruktør under opplæring en god stund. Hun er nemlig ikke bare flink til å danse selv, – hun er også veldig positiv og oppmerksom på de rundt seg. Helene skal i likhet med Julie og Anna være «instruktør under opplæring» i høst også. Det vil si at hun får nøye oppfølging og tips/triks fra Juliane, men hun er imponerende flink til å lære bort, blant annet ved å bryte ned trinn og forklare/vise slik at alle forstår. Helene skal være, under veiledning og oppfølging fra Juliane, være instruktør for 3. klasse våren 2024, så de kan bare glede seg!

Anna Brendstuen

Anna Brendstuen

Instruktør under opplæring


Anna er født og oppvokst på Frya, og går for tiden i 9. klasse ved Sør-Fron ungdomsskole.
Hun er allerede et godt kjent ansikt for de fleste på Loftet. Ikke bare dansere hun på flere forskjellige grupper i uka (inkludert Showteam), hun har også vært vertskap hos oss i flere år. Enten dere møter henne på dansegulvet eller bak resepsjonsdisken er hun blid og imøtekommende.
Hun er en dyktig danser som har opparbeidet seg mye kunnskap innenfor flere dansestiler, og er ikke redd for å gå ut av komfortsonen. Å undervise har vært en stor drøm veldig lenge, og hun har jobbet målrettet for å komme hit. Hun er et naturtalent i å inkludere, og å fange barns oppmerksomhet i dansesalen på en veldig positiv måte. Nettopp derfor han hun allerede fått prøve seg som vikar for barneklassene ved flere anledninger, og forrige semester hadde hun for første gang ansvaret for en egen gruppe – noe som gikk veldig fint!

Hun skal, under veiledning og oppfølging fra Juliane, ha ansvaret for 1. klasse våren 2024.
Dette blir gøy!