Loftet dansestudio har nok en gang blitt valgt ut blant dansestudioer over hele landet til å være en del av det nasjonale ungdomsprosjektet Soul Sessions Community, og vi er utrolig stolte over at de velger å satse på nettopp oss!Det er Soul Sessions Oslo som jobber for å fremme hiphop-kulturen i Norge som står bak dette prosjektet, støttet av Sparebankstiftelsen DNB. De utvalgte stedene (danseskoler/kulturskoler/fritidsklubber) får gratis helgeworkshops med de fremste danserne innen streetdance til sitt studio/sted, samt veiledning og støtte til å arrangere egne fritreninger, jams og battles jevnlig gjennom våren 2021. Prosjektet avsluttes med en felles dansecamp på Sentralen i Oslo i juni/juli.

Les mer om prosjektet Soul Sessions Community her.

Praktisk

Hvem kan søke om å delta i Soul Sessions Community på Loftet våren 2021?
Alle mellom 13 – 18 år. Man trenger ikke være elev ved Loftet for å søke. Litt danseerfaring er fint, men det viktigste er danseglede og motivasjon.

Når er det?
Det er totalt fire helger med workshops på Loftet i løpet av våren 2021:
(Gjerne dobbeltsjekk at datoene passer før du evt sender inn søknad/motivasjonsbrev)
– 6. – 7. februar
– 13. – 14. mars
– 17. – 18. april
– 29. – 30. mai
– Dansecamp på Sentralen i Oslo (felles for alle prosjektsteder) i uke 26 (foreløpig ikke spikret hvilke datoer dansecampen blir på, mer info kommer så fort vi vet).

Hva koster det?
De fire helgeworkshopene er HELT GRATIS! Skyss til/fra Loftet må man imidlertid skaffe selv. Man må også ha med egen lunsj med mindre annet blir avtalt på forhånd – vi kommer nemlig til å forsøke å få sponset lunsj minst èn av dagene hver helg.
Dansecampen i Oslo i uke 26 kommer med en liten egenandel. Denne er for mat og reise + litt lommepenger. Denne blir på max 1200 kr, men forhåpentligvis mindre ved hjelp av økonomisk støtte og/eller inntekt fra oppdrag eller andre dansesprell vi finner på for å tjene penger til turen. Målet er at denne turen skal bli så billig som mulig for ungdommene. Her kan vi være kreative!

Hvordan søker man?
Fyll ut motivasjonssøknad her. Søknadsfrist: Søndag 17. januar.
Merk! Vi har begrenset med plasser, og vil derfor prioritere de mest motiverte danserne. Er DU motivert nok?

Alle søknader blir besvart mandag 18. januar.

Håper vi hører fra DEG! 🙂