Vårsemesteret raser i gang i uke 6, og i tillegg til de faste klassene på timeplanen har vi selvfølgelig også planlagt noen ekstra muligheter for inspirasjonspåfyll. Ta en titt under, og husk å kryss av datoene i kalenderen!

Søndag 5. februar: Semesterstart!
Åpent hus for alle som vil stikke innom, både dansere og andre. Enten du vil danse, bli kjent i lokalene, ta en kaffe/kakao i kafèen, eller bare vil si hei – velkommen<3
Huset er åpent fra kl. 15:00 – 18:00.

Søndag 19. februar: Workshops i DJ’ing og hiphop
Ja, du leste riktig! For første gang arrangerer vi workshop for de som vil lære seg grunnleggende teknikker i DJ’ing, og det er selveste DJ Stew som er instruktør. Her blir det begrenset med plasser, så vær rask når påmeldingen åpner mandag 30. januar. Tips: Sett alarm på telefonen.
Samme dag skal vi også ha worksops i hiphop, mer info kommer.

Søndag 19. mars: Workshops i housedans
Siden logistikken ikke går opp slik at vi får housedans på timeplanen i vår er vi likevel glade for å kunne invitere til inspirerende workshops i housedans med Dee denne søndagen. Vi regner med å se både gamle og nye «househeads» denne dagen. Mer info kommer.

Søndag 16. april: Loftet-battle
Gikk du glipp av battle sist vi arrangerte? Eller er du av de som fikk «blod på tann» forrige gang? Gled dere! Denne dagen kjører vi ikke bare to battles (kids 2 vs 2 og ungdom/voksen 1 vs 1), vi får også besøk av to dyktige og inspirerende dansere som skal ha en egen forestilling for oss først! Mer info kommer, men husk å reserver datoen!

Lørdag 29. april: Loftet danseshow
Vårens store semesteravslutning i Vinstrahallen kl. 17:00. Mer info og eget arrangement kommer, men hold av datoen!

Trenger du enda mer å se frem til?
Vår populære dansecamp på Loftet kommer endelig tilbake sommeren 2023. Følg med for mer info.

Fortsatt ute etter mer inspirasjon og danseglede?
Vi er alltid åpne for forslag og innspill! Kanskje DU vil arrangere noe? Ta kontakt:)