Søndag 16. april arrangerer vi en Open Styles dansebattle i gymsalen Dale-Gudbrands gard (300 meter unna Loftet)
fra kl. 13:00 – 18:00. Dette vil du ikke gå glipp av! Under finner du informasjon til både dansere og publikum, men først…

(Se påmeldingsskjema lengre ned)

Hva er egentlig en dansebattle?

En dansebattle er kort forklart en dansekonkurranse hvor man for eksempel danser èn mot èn, to mot to, eller crew mot crew. Danserne vet aldri hvilken sang DJ’en setter på, og må derfor ta dansen «på sparket» – også kaldt freestyle. Kult, ikke sant? Å battle er en viktig del av hiphop-kulturen, og vi ønsker at flere skal få oppleve denne energibomben av et arrangement med sommerfugler i magen og mestringsfølelse.

INFROMASJON TIL DANSERE :

Hva vil det si at det er Open Styles?
Det vil si at danserne kan danse akkurat den stilen de selv ønsker.
DJ’en vår denne dagen kommer til å spille mest hiphop og funkmusikk, samt litt house, siden det er disse stilene vi har mest på Loftet.

Vi arrangerer TO battles denne dagen:

– For de fra 6 – 11 år (2 mot 2)
– For de fra 12 år og opp (1 mot 1)

DJ Selecta Monica styrer musikken denne dagen. MC er Ruben-Arie Slob, og dommerne er Tonje Svendsen og Trine Kjøsnes (Goldielock). Den tredje dommeren annonseres om ikke så lenge.Hvem kan delta, hvordan melder man seg på, og.. er det premier?

Alle som vil kan delta i battle (innenfor aldersgrensene som er nevnt over). Det er helt gratis å delta.
Man melder seg på ved å fylle ut påmeldingsskjema her.

Premier: Det paret som vinner 2 mot 2-battle får 500 kr (på deling) + to billetter til Loftet danseshow.
Vinneren av 1 mot 1-battle får 1000 kr(!) + to billetter til Loftet danseshow.

OBS! For å delta i 2 mot 2-battle må man ha en dansepartner. Kjenner du noen som kunne tenke seg å battle, men ikke har en partner? Gi beskjed, så skal vi gjøre vårt beste for å finne noen slik at alle som ønsker det får blitt med:)


INFORMASJON TIL PUBLIKUM:

Vi vil gjerne ha publikum – jo flere folk som heier desto bedre stemning for danserne!

PROGRAM:
Billetter kjøpes (Vipps/kort) i døra fra kl. 13:00 denne dagen, og koster 50 kr for alle barn/ungdom, og 100 kr for alle over 18 år.
Battle starter kl. 13:30, og vil vare til ca kl. 17:30. Det vil bli flere pauser underveis både for de som vil danse og de som vil trekke litt frisk luft. Det blir salg av kaffe med «biteti», samt litt påfyll til danserne i kiosken.

VELKOMMEN!